Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU- Srednjoj mješovitoj školi 'Ivan Goran Kovacic' u Herceg Novom - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU- Srednjoj mješovitoj školi 'Ivan Goran Kovacic' u Herceg Novom

02.03.2018   Željko Pekić   615 pregleda

  Predstavljanje Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg-Novom učenicima i nastavnom osoblju je održano u četvrtak, 1. marta 2018. godine.

 

Ovom događaju su prisustvovali maturanti gimnazije i ostalih stručnih škola, koji su se mogli upoznati sa studijskim programima čija se nastava realizuje na Pomorskom fakultetu Kotor. Učenici su mogli dobiti informacije o upisu, različitim nivoima školovanja, praktičnoj nastavi, kao i mogućnostima zapošljavanja i programima mobilnosti.

Pored predstavnika fakulteta, učenicima se obratio i Đorđe Lakonić, nekadašnji najbolji učenik srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom, koji je u decembru stekao diplomu na osnovnim studijama studijskog programa Nautika i koji je bio proglašen, od strane Univerziteta Crne Gore, za najboljeg studenta Pomorskog fakulteta Kotor u 2016. godini. On je istakao da ga za naš fakultet vežu lijepe uspomene i trajna prijateljstva kako sa kolegama, tako i sa akademskim osobljem fakulteta. Posredstvom rukovodstva fakulteta i organizovanim gostujućim predavanjima, u prethodnoj godini su agenti kompanije BernhardSchulteShipmanagement (BSM) obavili niz informativnih razgovora sa našim studentima u cilju obezbjeđenja ukrcaja na različitim tipovima brodova navedene kompanije, tako da je upravo jedan od izabranih kandidata i Đorđe Lakonić koji očekuje ukrcaj na LPG tanker u martu mjesecu tekuće godine. Isto tako, ovom događaju je prisustvovala i Tamara Jeremić, student postdiplomskih magistarskih studija na Pomorskom fakultetu Kotor, koja je takođe bila proglašena za najboljeg studenta studijskog programa Menadžmentupomorstvu.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru i ostalim učesnicima što su uzeli učešće u ovoj promociji i pomogli nam da na najbolji način predstavimo Pomorski fakultet Kotor maturantima srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom.

Poslednji članci

22.03.2019  535

Promocija Pomorskog fakulteta u JU Srednjoj stručnoj školi 'Ivan Uskoković' u Podgorici, 22.3.2019.


21.03.2019  765

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Baru, 21.3.2019.


21.03.2019  428

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Gimnaziji 'Niko Rolović' u Baru, 21.3.2019.


21.03.2019  292

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Baru, 21.3.2019.


18.03.2019  1644

Najava promocija Pomorskog fakulteta Kotor 2019


Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima