Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Baru - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Baru

02.03.2018   Željko Pekić   440 pregleda

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor, doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i saradnici u nastavi mr Sead Cvrk i mr Maja Škurić su obišli Srednju stručnu školu u Baru u petak, 2. marta 2018. godine.

Tom prilikom su promovisani studijski programi maturantima nautičkog, brodomašinskog i špeditersko-agencijskog i carinskog smjera. Učenicima je prikazana prezentacija Fakulteta, podijeljen je promotivni materijal, a takođe je bilo riječi i samoj proceduri upisa, o mogućnostima zaposlenja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor kao i o raznim programima mobilnosti studenata, praktičnoj nastavi i obavljanju radne prakse u inostranstvu.

Pored predstavnika fakulteta, učenicima se obratio i Kenan Kolar, drugi oficir na kompaniji Almi Tankers S.A. koji je prenio svoja iskustva kao nekadašnji učenik ove škole, tako i kao student Pomorskog fakulteta Kotor koji je stekao diplomu na osnovnim studijama studijskog programa Nautika. Pozdravio je napore

Srednje stručne škole i Pomorskog fakulteta Kotor da zadrže kvalitet obrazovanja stučnih profila na svojim institucijama, a takođe je ohrabrio buduće brucoše da moraju biti istrajni u edukaciji, kako bi brže napredovali u službi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru, g-dinu Branislavu Kneževiću, profesorima Mauru Petranoviću i Draganu Rondoviću na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su obezbijedili prostor i omogućili da i ove godine maturantima njihove škole predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor prezentuju studijske programe, kao i da govore o benefitima koje studenti mogu ostvariti tokom studija.

Poslednji članci

16.05.2018  805

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd


26.04.2018  717

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima


26.04.2018  812

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimanaziji 'Tanasije Pejatović' u Pljevljima


13.04.2018  562

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju


13.04.2018  573

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom Polju


Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima