Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju

13.04.2018   Željko Pekić   744 pregleda

 Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor su obavili promociju studijskih programa na osnovnim akademskim studijama maturantima Gimnazije 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju, u petak, 13. aprila 2018. godine.

Učenici su se mogli upoznati sa tradicijom našeg fakulteta u usavršavanju pomorskog kadra koji nakon završetka studija može aplicirati za poslove na domaćem i međunarodnom tržištu. Takođe, podijeljeni su Vodič za brucoše i flajeri, prikazana je prezentacija Pomorskog fakulteta Kotor, predstavljene su mogućnosti za dodatnim usavršavanjem i učestvovanjem u raznim programima mobilnosti (Erasmus +), praktičnoj nastavi i obavljanju radne prakse u SAD (Work & Travel). Bilo je riječi i o benefitima koje studenti mogu ostvariti tokom studiranja, a takođe i o mogućnostima napredovanja u pomorskom pozivu koje je naročito traženo na međunarodnom tržištu rada.

Ovom prilikom se zahvaljujemo rukovodstvu gimnazije, a naročito prof. Ajseli Madžgalj, na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su omogućili da predstavimo studijske programe Pomorskog fakulteta Kotor.

Poslednji članci

16.05.2018  1001

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd


26.04.2018  880

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima


26.04.2018  1132

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimanaziji 'Tanasije Pejatović' u Pljevljima


13.04.2018  758

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom Polju


03.04.2018  938

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Gimnaziji Kotor


Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima