Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU- Srednjoj mješovitoj školi 'Ivan Goran Kovacic' u Herceg Novom - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU- Srednjoj mješovitoj školi 'Ivan Goran Kovacic' u Herceg Novom

02.03.2018   PFK Admin   1228 pregleda

  Predstavljanje Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj mješovitoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg-Novom učenicima i nastavnom osoblju je održano u četvrtak, 1. marta 2018. godine.

 

Ovom događaju su prisustvovali maturanti gimnazije i ostalih stručnih škola, koji su se mogli upoznati sa studijskim programima čija se nastava realizuje na Pomorskom fakultetu Kotor. Učenici su mogli dobiti informacije o upisu, različitim nivoima školovanja, praktičnoj nastavi, kao i mogućnostima zapošljavanja i programima mobilnosti.

Pored predstavnika fakulteta, učenicima se obratio i Đorđe Lakonić, nekadašnji najbolji učenik srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom, koji je u decembru stekao diplomu na osnovnim studijama studijskog programa Nautika i koji je bio proglašen, od strane Univerziteta Crne Gore, za najboljeg studenta Pomorskog fakulteta Kotor u 2016. godini. On je istakao da ga za naš fakultet vežu lijepe uspomene i trajna prijateljstva kako sa kolegama, tako i sa akademskim osobljem fakulteta. Posredstvom rukovodstva fakulteta i organizovanim gostujućim predavanjima, u prethodnoj godini su agenti kompanije BernhardSchulteShipmanagement (BSM) obavili niz informativnih razgovora sa našim studentima u cilju obezbjeđenja ukrcaja na različitim tipovima brodova navedene kompanije, tako da je upravo jedan od izabranih kandidata i Đorđe Lakonić koji očekuje ukrcaj na LPG tanker u martu mjesecu tekuće godine. Isto tako, ovom događaju je prisustvovala i Tamara Jeremić, student postdiplomskih magistarskih studija na Pomorskom fakultetu Kotor, koja je takođe bila proglašena za najboljeg studenta studijskog programa Menadžmentupomorstvu.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru i ostalim učesnicima što su uzeli učešće u ovoj promociji i pomogli nam da na najbolji način predstavimo Pomorski fakultet Kotor maturantima srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom.

Poslednji članci

09.05.2019  2850

Promocija u JU Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom Polju, 9.5.2019.


09.05.2019  2959

Promocija u JU Gimnaziji 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju, 9.5.2019.


17.04.2019  1939

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj mješovitoj školi 'Mladost' u Tivtu, 17.4.2019.


16.04.2019  1939

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj mješovitoj školi 'Mladost' u Tivtu, 16.4.2019.


15.04.2019  2002

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj ekonomskoj školi 'Mirko Vešović' u Podgorici, 15.4.2019.


Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima